Скрепи і на власних похоронах копійчину зароблятимуть: В РФ хочуть організувати тури до Криму під товарним знаком "Джамала 1944"

Цікаво, що у самої співачки, наскільки відомо, дозволу особливо ніхто не питав. Навіщо ж роялті всілякими ділитися: московське нахабство - друге щастя.

Скрепні витівкі потішили Джамалу. Фото: izvestia.kiev.uaУ Росії мають намір зареєструвати товарні знаки "Джамала 1944" і "JAMALA 1944" для виробництва одягу, напоїв, створення туристичного агентства по організації екскурсій до Криму і музичних шкіл, - отаку неабияку новину повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Ми склали заяву на товарний знак нашого клієнта - для одягу, головних уборів, напоїв, а також для турагентства - організація і проведення турів, а також створення музичних шкіл", - сказав президент російської Першої патентної компанії Анатолій Аронов. За його словами, "ці хлопці хочуть відкрити маленьке туристичне агентство для роботи в Криму, а також хочуть зв'язатися з переможцем "Євробачення-2016 ", щоб отримати дозвіл використовувати її ім'я" - не більше і не менше.

При цьому були продемонстровані відповідні заявки на державну реєстрацію позначення в якості товарного знака, знака обслуговування в РФ - "Джамала 1944" і "JAMALA 1944". Аронов також повідомив, що його клієнтом є дехто Борис Терещенко, який хоче легально працювати на території РФ і не мати проблем з російськими правоохоронними органами.

Аронов відомий в Росії спробами організувати "Тури в Новоросію", а також ініціативами по створенню клубу для колишніх в'язнів "Володимирського централу" і барів "ДНР" та "ЛНР" - для вихідців з тимчасово окупованих частин Донбасу.

Як повідомлялося, українська виконавиця кримськотатарського походження Джамала (Сусанна Джамаладінова) перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення", фінал якого відбувся в столиці Швеції Стокгольмі в ніч на 15 травня, з піснею "1944", що розповідає про масову депортацію кримськотатарського народу в Середню Азію 1944 року . Друге місце на конкурсі зайняла Австралія, третє - Росія. За правилами конкурсу, наступний конкурс має приймати країна-переможниця. Додамо, що Президент України Петро Порошенко присвоїв Джамалі почесне звання "Народна артистка України".

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...