Скрепи і "потемкинские деревни": На Росії відкрили новий дитячий майданчик, домалювавши його покриття у фотошопі (фотофакт)

За словами місцевих жителів, насправді майданчик і сьогодні завалений брудом і будівельним сміттям.

Відфотошоплена світлина. Фото:Picabu

На сайті адміністрації Тісульського району Кемеровської області в РФ були розміщені фотографії повністю завершеного дитячого майданчика в селищі Білогірськ. Однак, як виявилося, на фото чиновники домалювали на фото гумове покриття, якого в реальності на майданчику немає. Про фальсифікації чиновників, які скористалися графічним редактором для "облагородження" майданчика, повідомили користувачі розважального ресурсу Pikabu, інформують Патріоти України.

Тим часом, місцеві жителі показали фотографії, на яких цей майданчик і сьогодні завалений брудом і будівельним сміттям.

А так майданчик виглядає в реальності

Автор публікації на ресурсі, зокрема, процитував слова місцевої мешканки: "Ніякого гумового покриття тут не було і немає, ми кожен день ходимо повз неї". Відзначається, що на роботи з благоустрою селища було витрачено 2,1 млн рублів.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...