Скрепи істеричні: У Криму окупанти влаштовують антитерористичні навчання, лякаючи людей "українськими диверсантами"

Місцевим жителям заборонили вести фото- і відеофіксацію, а також візуальне спостереження з вікон за ходом навчань.

У Криму окупанти влаштували антитерористичні навчання для пошуку "українських диверсантів". Ілюстрація:m.expres.ua

В анексованому Криму триває антитерористична істерія, спрямована на боротьбу з фейковими "українськими диверсантами". Про це заявив помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян сьогодні під час брифінгу в Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"На кримському напрямку, безпосередньо на тимчасово окупованій території Криму триває антитерористична істерія, спрямована на боротьбу з фейковими диверсантами з України", - заявив він.

"Так, в третій декаді листопада 2016 року в районі залізничного вокзалу і автовокзалу Джанкоя планується проведення антитерористичних навчань. З цього приводу вже попередили місцевих жителів, при цьому відзначається неприпустимість ведення фото - відеофіксації, візуального спостереження з вікон сусідніх будинків за ходом навчань. А також обмеження перебування в цей час людей на згаданій місцевості", - додав Слободян.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...