Скрепи-людожери: Росіянам приготували голови Обами, Олланда і Меркель

У Москві напередодні новорічних свят мешканцям та гостям столиці запропонують скуштувати зварені з вітчизняного сиру "голови" перших осіб країн, що оголосили РФ санкції.

Ілюстрація:www.republicportugal.com

У Москві в переддень новорічних свят будуть пригощати сирними головами перших осіб країн, які оголосили санкції Росії: Барака Обами, Ангели Меркель, Франсуа Олланда і Девіда Кемерона. Дана акція буде проведена в одному з закладів Москви 22 грудня. Про це пише сайт Соцінформбюро, зазначають Патріоти України.

Голови будуть зроблені за допомогою спеціальних сироварок з плавленого сиру. При цьому будуть використовуватися виключно російські види сирів, які кожен присутній зможе продегустувати, відрізавши собі "делікатес" прямо з голови будь-якого з президентів західної країни.

"Цим їстівним шоу-акцією ми хочемо підкреслити те, що незважаючи ні на які санкції, росіяни можуть чудово використовувати в їжу продукцію вітчизняного виробництва," - заявила ініціатор акції Олександра Береснєва.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...