Скрепи "мобільні": РПЦ запровадила нові технології для православних

У РФ запустили перший православний месенджер.

Патріарх Кирило. Ілюстрація:Преса України

Російська православна церква (РПЦ) запустила перший на Росії православний месенджер "Правжизнь Telegram". Про заявили в Синодальному відділі із взаємин Церкви з суспільством і ЗМІ, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Як зазначається, функціонал додатка дає користувачам можливість не тільки обмінюватися миттєвими повідомленнями, відправляти файли і пересилати фото-, відео- і аудіоматеріали, але і підписатися на різні канали, щоб стежити за подіями з життя того чи іншого храму або монастиря.

Як відомо, у липні 2016 року РПЦ оголосила про запуск власного месенджера. Патріарх Московський Кирило його навіть благословив.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...