Скрепи не врятувалися: Російських журналістів побили і пограбували перед матчем у Греції (відео)

Грецькі ультрас не відрізнялися особливою повагою до "високодуховної" нації.

Ультрас ПАОК. Фото: соцмережі.

Фанати ПАОК атакували представників російських ЗМІ перед першим матчем 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зі "Спартаком". Грецькі ультрас намагалися відібрати у журналістів особисті речі та гроші, погрожуючи побиттям, передають Патріоти України.

Активні вболівальники ПАОК біля стадіону "Тумба" в Салоніках підходили до всіх журналістів слов'янської зовнішності і намагалися відібрати в них акредитації. Така ситуація сталася вже з кількома журналістами. "Актив ПАОК залетів у ложу преси. По обличчю дісталося журналістам "Матч ТВ" і т.ін." - написав журналіст Дмитро Єгоров у своєму Twitter.

Пізніше грецькі вболівальники в присутності стюардів і поліції спробували прорватися в ложу преси і завдали кілька ударів по обличчю представникам преси. Поліції і співробітникам стадіону вдалося зупинити нападників. Нагадаємо, що матч ПАОК - "Спартак" завершився з рахунком 3:2.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...