Скрепи не витримають такої наруги: "Россия не должна ехать на "Евровидение" петь для своих врагов", - Кобзон

Співаючий депутат Держдуми вважає, що необхідно активніше протистояти спрямованій проти Росії пропаганді в Європі і в США.

Йосип Кобзон, фото:РИА Новости

Росія не повинна брати участь в "Євробаченні" через русофобські настрої на Заході. Про це заявив пропагандистському виданню Life перший заступник голови Комітету Держдуми з культури, співак Йосип Кобзон, передають Патріоти України.

"Мне задают вопрос: правильно ли, что Россия будет принимать участие в "Евровидении"? Конечно, неправильно, как можно врагам России петь песни, как можно подставлять наших исполнителей под угрозу общего антироссийского ликования?" - сказав Кобзон.

При цьому депутат вважає, що необхідно активніше протистояти спрямованій проти Росії пропаганді в Європі і в США.

"У нас замечательная поговорка: лучшее средство защиты — нападение. Мы проиграли информационную войну. Настроили Европу и Америку на ярое, злое русофобство. Мы ничего не противопоставили, нужно все средства бросить на пропаганду наших идей! Покажите, как живёт Россия! " - закликав Кобзон.

Як відомо, 31 жовтня Росія підтвердила свою участь в "Євробаченні-2017", яке пройде в Києві 9, 11 і 13 травня. Україна отримала право проводити конкурс після перемоги співачки Джамали. Відразу після конкурсу українські політики почали заявляти, що не пустять в країну учасника від Росії, якщо той опиниться в "чорному списку". Це, зокрема, стосується Кобзона, а також Валерії та Олега Газманова.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...