Скрепи не витримали: Російська пенсіонерка померла після перегляду непристойного відео

Тіло жінки виявив її онук. Медбригаді, яка прибула за викликом, залишилося тільки констатувати смерть бабусі.

Ілюстрація:https://vistanews.ru

Літню жительку Омська в РФ убив перегляд гей-порно. Повідомляється, що відео запустилось мимовільно, коли пенсіонерка включила свій лептоп. Про це пише vistanews, передають Патріоти України.

Тіло жінки виявив її онук. Медбригаді, яка прибула за викликом, залишилося тільки констатувати смерть бабусі.

Онук жертви порноіндустрії повідомив, що після повернення додому побачив свою бабусю без ознак життя перед включеним ноутбуком. Він відразу викликав "швидку", але, незважаючи на швидкий приїзд медиків, пенсіонерка вже померла.

З'ясувалося, що причиною смерті мешканки Омська став стрибок кров'яного тиску, спровокований переглядом (як стало відомо згодом) гей-порно.

Про це онук жінки дізнався, коли став вивчати сторінки, на які "закинуло" бабусю. Виявилося, що останнім відео в життя бабусі стали пригоди у ліжку альтернативно орієнтованих чоловіків.

Ймовірно, пенсіонерку переадресував на порно-сайт вірусний банер, який пропонує спосіб економії на оплаті послуг ЖКГ.

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...