​Скрепи недогледіли: Російський телеканал оскандалився шоу з нацистськими танцями (відео)

Поки російська пропаганда та зелені чоловічки Путіна б’ються на всіх фронтах проти всіляких «фашистів», прямо під носом побідоносних скреп відбуваються цікаві речі. Зоряна пара станцювала "любов" між гітлерівським офіцером і сталінською росіянкою.

Російський федеральний телеканал "Росія 1" опинився в центрі скандалу після того, як у телешоу "Танці з зірками" один з учасників виступив у формі нацистського офіцера часів Другої світової війни. Творче керівництво проекту явно «прошляпило» момент зміни «політики партії», зазначають Патріоти України. Адже це не мирні часи загравань херра Вальдемара, що підіймався з колін, до вищої на сім голів фрау Ангели, а момент повернення рідних скреп до своїх витоків – чорносотенства та ура-патріотизму.

У випуску передачі від 12 квітня, який був приурочений до Дня космонавтики, актор московського театру імені Єрмолової Олександр Петров грав роль фашиста, а його партнерка – танцівниця Анастасія Антелава – російську дівчину.

Після невдалої спроби вбивства дівчини німець в неї закохується, і вони танцюють "Фокстрот". Трихвилинний виступ закінчилося "смертю дівчини" і нацистський офіцер з криками розстрілює невидимих супротивників і лягає поруч з коханою.

Журі поставило парі найвищі оцінки – по 10 балів від кожного судді. Під час обговорення виступу камера вихопила крупним планом усміхненого актора Петрова, у якого на грудях висить нацистський орел зі свастикою, акцентує увагу Ruposters.

Після того, як передача вийшла в ефір, цей номер і сам телеканал різко розкритикували блогери, а депутати пообіцяли прийняти закон, який заборонить використання в передачах нацистської форми.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...