У київському "АТБ" пояснили, чому охоронці жорстоко побили літнього чоловіка

Покупець відкрито виносив через касу, що не працює, неоплачений товар, кажуть у супермаркеті

Скрін відео

Представник АТБ по зв'язках з громадськістю прокоментував відео, зроблене 9 жовтня у Києві, на якому охоронці супермаркету б'ють пенсіонера. У коментарі виданню InfoResist представник мережі супермаркетів заявив, що в країні зросла криміногенна обстановка і значно збільшились випадки крадіжок у магазинах, повідомляють Патріоти України.

В АТБ пояснили, що чоловік, якого побили охоронці, відкрито виносив через касу, що не працює, неоплачений товар. "Товару було багато, в тому числі елітна продукція. Співробітники зробили зауваження і попросили оплатити товар. Він відповів у дуже грубій формі, виходив з магазину. Конфлікт з охороною переріс у бійку", — сказали в АТБ.

Також у магазині визнали, що охоронці порушили інструкції та будуть звільнені. "Крім того, за наявною у мене інформацією, чоловік, який намагався вкрасти товар і був побитий, не звертався з якими-небудь заявами в інстанції", — сказав представник АТБ.

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...