Скрепи рулять: У Путіна винайшли новий вид спорту - чемпіонат з... епіляції

У Челябінську пройшов не просто турнір по епіляції, а змагання за кубок мера.

В Челябінську пройшов турнір по епіляції на кубок мера. Фото: Главред

У Челябінську пройшов турнір по епіляції за допомогою цукрової пасти – шугарінг, повідомляють Патріоти України з посиланням на Главред.

А тепер увага - це був не простий турнір, а чемпіонат на кубок мера. Чи був він серед учасників - не уточнюється.

Як видно з розпорядження про проведення в місті відкритого чемпіонату з нігтьовому сервісу і шугарінгу на кубок голови міста, опублікованого на офіційному сайті адміністрації Челябінська, змагання покликані сприяти "розвитку індустрії краси" в Челябінську, а також допомогти "фахівцям цієї сфери підвищити рівень професіоналізму".

При цьому чемпіонат пройшов вже в п'ятий раз.

Оцінювали учасників в декількох номінаціях. Для майстрів нігтьового сервісу це класичний і апаратний манікюр, моделювання нігтів за акриловою і гелевою технологіям, покриття нігтів гель-лаком, розпис на типсах, фантазійний 3D-дизайн і Baby-nails.

Номінації для фахівців з шугарінгу - депіляція ніг і пахових западин, депіляція рук і пахвових западин.

Нагадаємо, в світі набирає популярності новий тренд для вагітних - манікюр з результатами УЗД. Заснувала оригінальну моду британка, яка перебувала в очікуванні малюка.

Опублікував: Інна Мартинчук

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...