Скрепи шаленіють: Ювеліри РФ випустили iPhone "Кримнаш" з портретом Путіна

Телефон виконаний в золоті, а також прикрашений фрагментом промови Путіна - "Крим в серцях людей".

Російсько-італійський бренд Caviar в честь 2-ої річниці окупації Криму випустила iPhone з портретом президента Росії Володимира Путіна і "фразами простих людей про Крим". Про це йдеться в прес-релізі компанії, передають Патріоти України з посиланням на Газета.ru.

Телефон виконаний в золоті, а також прикрашений фрагментом промови Путіна - "Крим в серцях людей".

Фон задньої панелі складається з висловлювань, "з якими люди виходили на мітинги, щоб висловити свою громадянську позицію".

Модель Caviar Supremo Putin Crimea Edition випущена лімітованим тиражем з 99 екземплярів в кожній варіації. Вартість моделей: 199 000 руб. за модель в золотому виконанні і 204 000 руб. за модель з використанням платини, при обсязі пам'яті в 64 Гб.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...