"Рублю за ним не угнаться": У мережі показали наочний доказ "девальвації любові" до Путіна (фотофакт)

Ціна на календарі з портретом Путіна зменшилася вдвічі - з близько 80 рублів до 39.​

У Путіна справи не дуже? Ілюстрація: соцмережі.

У соціальній мережі звернули увагу на факт стрімкого здешевлення календарів із зображенням президента Росії Володимира Путіна в одному з російських магазинів. Відповідне фото опублікував на своїй сторінці в соцмережі журналіст Юрій Глазков, передають Патріоти України.
У коментарі до знімка журналіст зазначив: «Головокружительное падение продолжается. Куда там рублю — не угонится за девальвацией сего светлого образа. Не понимаю, почему этот некликвид просто не списать в утиль. Время его ушло — или кому-то это еще не понятно?».

На опублікованому фото видно, що ціна на вироби з портретом Путіна зменшилася вдвічі - з близько 80 рублів до 39.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...