Скрепи "високодуховні": У Московській області знесуть храм УПЦ Київського патріархату

Напередодні засідання суду на адвоката, яка захищала інтереси українського храму, був скоєний напад.

Фото:Facebook

Російський суд постановив знести в Московській області храм Української Православної Церкви Київського Патріархату. Про це на своїх сторінках у Facebook написали митрополит Адріан (Старина) і ієромонах Святослав Скороход, передають Патріоти України.

За словами Скорохода у понеділок 3 жовтня Московський обласний суд виніс рішення Апеляційним позовом.

"З третього жовтня 2016 р. вступає в силу остаточний вирок в знесенні нашого Свято-Троїцького храму в м. Ногінську Московської області задовільнивши позивача Адмiнicтрацiю Ногiнського району (а по сутi Московську Патрiархiю) та рішення першої судової інстанції Ногінського міського суду. Згідно постанови храм буде знесений в 4-місячний термін за наш рахунок", - написав він.

Він також повідомив, що напередодні засідання суду на адвоката Горюнову Тетяну Федорівну був скоєний напад.

"Ввечері повертаючись додому невідомі з машини почали по ній стріляти, опісля погрожуючи по-телефону розправою у випадку подальшої підтримки та захисту нашого храму в суді", - написав він.

Свято-Троїцький храм є парафією Богородської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...

На грані: Україні знову загрожують блекаути - коли повідомлять нові графіки відключень

четвер, 9 травень 2024, 9:59

В Україні знову можуть запровадити графіки відключення світла, адже після терористичних ударів ворога в ніч проти 8 травня уражені ключові об’єкти української енергетики. Про те, до чого готуватися українцям, коли і хто повідомить про нові графіки відк...