Тіло вбитої дівчинки шматували та спалювали цілу добу: В Росії прийомні батьки та бабуся здійснили страшний злочин проти 6-річної дитини

У місті Озери Московської області батьки вбили та розчленували 6-річну доньку, а потім спалили тіло

В Росії маленьку Ніку вбили та розшматували власні батьки. Фото з сайту newsrussia.today

У Московській області 10 серпня через підозру у вбивстві доньки, Ніки Чернікової, були затримані її прийомні батьки та бабуся. Вже третю добу правоохоронці шукають останки 6-річної Ніки. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на newsrussia.today.

Батько дівчинки на одному з допитів зізнався, що вбив доньку через раптове погіршення стосунків з нею. Дружина та теща підтвердили його слова.

Бабуся розповіла, що цілу добу вони витратили, аби розчленувати, а потім спалити тіло. Після цього Роман та Тетяна Чернікови розвіяли прах у чотирьох місцях на околицях міста.

Під час обшуку було виявлено вірогідне місце кремації, з біологічними слідами та засобом для розпалювання. Крім того, з будинку були вилучені деякі речі жертви та її батьків для проведення додаткових експертиз.

Офіційний представник ГСУ СК Московської області Ольга Врадій повідомила, що у домі Чернікових та у сараї біля будинку знайдено багато застарілих крапель коричневого кольору, схожих на кров. Змиви відправлені на експертизу. Розслідування за статтею "вбивство" продовжується.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...