Хіти тижня. Коли шкодуєш за смертною карою. "Порваний рот, розірвані і обпалені статеві органи. Її катували і ґвалтували": Жахливі подробиці вбивства 2-річної дівчинки на Чернігівщині

Убив дитину чоловік, у якого вдома гостювали мама загиблої і ще одна її дочка.

Ілюстрація:Високий Вал

Вбиту 2-річну дівчинку в селі Мильники Ніжинського району Чернігівської області перед смертю жорстоко били, катували і ґвалтували. 23 березня відбулися похорони дитини, попрощатися з якою прийшло все село, зазначають Патріоти України.

Як повідомляється на сторінці "Типовий Чернігів" в Facebook, над дитиною знущалися, у неї "порваний рот, розірвані і обпалені статеві органи, численні переломи і гематоми. Її катували і ґвалтували".

Убив дитину чоловік, у якого вдома гостювали мама загиблої і ще одна її дочка. При цьому жінка заявила поліції, що побої на тілі дитини - це епілептичний припадок. За її словами, дівчинка нібито сама важко травмувалася, коли впала.

Однак експертиза знайшла на тілі дитини травми, які вона не могла нанести собі сама. Пізніше затримали і підозрюваного: ним виявився судимий чоловік. За даними активістів "С 14", це Назар Красуля. До суду його помістили в СІЗО Чернігова на 60 діб.

Відносно матері також було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 166 Кримінального кодексу України - злісне невиконання обов'язків догляду за дитиною.

Пошкодження отримала і 5-річна сестра загиблої дівчинки, яка зараз перебуває в лікарні. "Люди розповідають, що її також гвалтували і били. Дівчинка боїться чоловіків. Мерзотнику і чудовиську Назару Красулі було мало матері дівчаток, своєї колишньої дружини і навіть рідної сестри! Ця мерзота гвалтувала дітей! Селяни розповідають, що дітей не випускали на вулицю протягом 3 місяців", - повідомляють активісти.

За словами місцевих жителів, мати загиблої дівчинки - алкоголічка, яка абсолютно не стежила за своїми дітьми.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...