Хіти тижня. "Ненавиджу цю владу, коли думаю про доведену до чорного відчаю жінку, яка убила себе і своїх дітей, бо не змогла віддати $250 кредиту", - журналіст

Інцидент стався на Чернігівщині.

Ілюстрація:ВолиньPost

"30 жовтня в селі Талалаївка одна жінка спершу убила двох своїх маленьких дітей, а тоді повісилася поруч з ними." Про це у Facebook розповідає Galya Plachynda, передають Патріоти України, і продовжує:

Вона не могла повернути банку позичені сім тисяч гривень. Вона взяла кредит, бо її шестирічна донька була тяжко хворою. І не змогла його повернуть.

Сьогодні дев’ятий день, сьогодні їх душі відлітають. І я прошу в Бога, аби він впустив їх усіх трьох до раю.

І я просто ненавиджу цю владу, коли думаю про цю нікому невідому сільську жінку, - доведену до чорного відчаю, у тому глухому, депресивному чернігівському селі. Через те, що вона не могла повернути банку сім тисяч гривень кредиту.

До виборів 2014-го Талалаївка - як і весь 208-й округ - була вотчиною ляшка. Того ляшка, у котрого труси, які він знімає перед Борею, коштують більше, ніж кредит, який взяла та жінка.

А в 2014 році на тому окрузі переміг валерій давиденко. За януковича він працював заступником міністра аграрної політики та продовольства , а зараз він депутат від БПП. Логічно, чьо – з огляду на порошенка, який у той самий період працював міністром економічного розвитку та торгівлі в уряді азарова.

Валерій давиденко – якого підозрюють в багатомільярдних махінаціях, пов’язаних з китайськими кредитами Державній продовольчо-зерновій компанії України, - носить годинник вартістю 1 млн. 260 тисяч гривень. Ще раз. У чувака є годинник, який коштує один мільйон двісті шістдесят тисяч гривень.

І от коли я про все це думаю, я справді ненавиджу владу і зневажаю тих людей – мешканців села Талалаївка в тому числі – які за нього голосували в 2014. Я їх бачила, цих людей – в сюжеті каналу 1+1 про це страшне горе з жінкою і її дітьми. Вони плакали на похоронах, і казали що вона, бідолашна, не могла виплатити той клятий кредит, бо все йшло на лікування дитини.

Але ж це вони, ці плачучі в сюжеті люди, продалися в 14-му році валерію давиденку. Бо, за оцінками ЗМІ, ця людина встелила свій шлях до парламенту грошовими купюрами.

Я не знаю, в якій ще країні мати двох дітей убиває себе і своїх дітей – двохрічного хлопчика й шестирічну дівчинку , бо не може віддати 250 доларів кредиту. Я не знаю, що з нами усіма відбувається і чи наше суспільство колись прийде до тями.Бо я також знаю, що через рік жителі тієї ж Талалаївки так само проголосують за того кого треба в обмін на 500 гривень.. Чи ні, мать вашу??

І я не знаю, чому приймальні народного депутат валерія давиденка – а він купив собі офіси в кожному населеному пункті свого виборчого округу – в Борзні, Бахмачі, Мені, Ічні – і це зафіксовано в його декларації як і годинник за мільйон триста тисяч гривень – чому вони до сих пір не палають.

Я просто молю Бога за ці три невинні погублені душі. Помоліться й ви.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...