"Померла від больового шоку": З'явилися подробиці звірячого вбивства дівчинки на Одещині (відео)

Затриманий за підозрою в насильство і вбивстві 28-річний чоловік неодноразово був судимий за крадіжки в Молдові.

Місце злочину. Фото: скріншот з відео.

Тіло вбитої 10-річної дівчинки з ознаками насильницької смерті у Одеській області знайшли випадково в металевій бочці. Пропажу дитини помітили не відразу, тому що в сім'ї прийомних батьків у цей день проходив похорон, передають Патріоти України.

"Коли вони шукали, чисто випадково так штовхнули її (бочку), вона впала", "Коли мені сьогодні вранці сказали, я за десять хвилин сім кілометрів пробігла. Ой, Господи, Боже! Це ж дитина", – розповіли односельці.

Уточнюється, що дівчинку та її брата сім'я взяла на виховання від родичів, проте офіційно вони не були усиновлені. Затриманий за підозрою в насильство і вбивстві 28-річний чоловік неодноразово був судимий за крадіжки в Молдові. А в селі, що знаходиться неподалік від кордону, він переховувався від правоохоронців. Він жив в тій же сім'ї, що і діти, як робочий.

"Він з Молдови, його розшукують, а він втік і переховувався тут, працював. Він працював один день у нас, ходив на роботу", – розповіла сусідка.

За словами селянина Миколи, який живе через паркан від кинутої хати, він дізнався про трагедію в родині тільки на ранок, коли батьки знайшли дитину. "Я о 23:00 виходив на вулицю – наче нічого не було. У мене от тут по вулиці собак п’ять бігають зазвичай. Я сплю, навіть у мене собака відчуває – але нічого не відчула. Начебто судмедексперти сказали, що від больового шоку померла", – розповів місцевий житель.

Сам підозрюваний зізнався, що напередодні випивав із названими батьками, а дитину зустрів, коли вона йшла до вбиральні. "Відразу почав душити, потім відніс до сусіднього покинутого будиноку", – розповів він, уточнивши, що не усвідомлював, що робить.

Джерело: ТСН.ua

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....