Скрепи високодуховні: У Росії військові священики влаштували авіаційну хресну ходу

На борт 30 священиків взяли ікону і мощі святого Георгія Побідоносця.

Ілюстрація:Гордон

Учасники повітряної ходи на чолі з митрополитом на висоті 3,5 тис. м молилися за здоров'я російських солдатів. Військові священики Центрального військового округу на літаку Ту-123 вперше провели повітряну хресну ходу над Челябінської областю. Про це пишуть російські засоби масової інформації, передають Патріоти України з посиланням на ЕспресоTV.

"У Челябінську проходить збір військового духовенства на базі Челябінського вищого військового авіаційного командного училища штурманів. Нам прийшла ідея провести повітряну хресну ходу. На літаку Ту-123 УБЛ перебувало понад 30 священнослужителів, яких підтримав своєю присутністю митрополит Челябінський і Златоустівський Никодим", - сказав начальник відділу по роботі з віруючими військовослужбовцями штабу ЦВО Ігор Агафонов.

У свою чергу митрополит Никодим заявив, що священики "осяяли челябінську землю небесним благословенням молитвою з повітря". На борт священики взяли ікону і мощі святого Георгія Побідоносця, оскільки він є покровителем військової справи. Сама авіаційна хресна хода тривала близько 2 годин на висоті 3,5 тис. м.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...