Скрепи "високоморальні": У РФ водій збив жінку, яка впала, послизнувшись, і не змогла підвестися самостійно (відео)

Інцидент стався у Ярославлі.

Скрін відео

У Ярославлі водій білої Lada Granta вирішив не чекати, доки 45-річна жінка, яка послизнулася на пішохідному переході, зможе встати і покине проїжджу частину. Щойно змінився сигнал світлофора, він поїхав уперед і збив жінку, поки вона стояла рачки. Відео інциденту опубліковано на каналі Yarnet Ltd у YouTube, передають Патріоти України.

На ньому видно, що ще до удару двоє чоловіків обійшли жінку, яка впала, вирішивши їй не допомагати. Після удару автомобілем ще один водій на іномарці обережно об'їхав постраждалу. Вона пролежала на проїжджій частині, доки не загорілося червоне світло.

Після цього водій ще однієї іномарки увімкнув аварійне світло і допоміг жінці покинути дорогу. Водночас видно, що після падіння й удару Lada Granta вона не може нормально йти.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...