"Сліпий траст" Порошенка: У відділенні "Укрпошти" на Тернопільщині, всупереч закону, відкрився магазин "Roshen"

"Благословлялась" знакова подія присутністю місцевих керівників держадміністрації.

Урочисте відкриття магазину. Фото:facebook

В одному з відділень державного підприємства "Укрпошта" відкрився магазин Roshen. Про це пише на своїй сторінці в Facebook Голова організації "Профспілка трудова солідарність" Віталій Махинько, інформують Патріоти України.

"Новина дня! В Укрпошті відкриваються магазини "РОШЕН". Ми можемо тільки порадіти за Петра Олексійовича. Ось, що означає робота "сліпого фонду", - прокоментував Махинько фотографії з відкриття.

Яким чином на держпідприємстві відкритий приватний магазин, який торгує кондитерською продукцією - невідомо. Втім, є питання, на які немає відповідей.

"Сліпе правосуддя, сліпий траст - це все добре. Але ми не сліпі! Ми бачимо появу нових і нових магазинів Рошен - їх розтикують всюди. Буквально всюди. Спочатку приїжджає бригада "комунальників" (людей в балаклавах і зі зброєю), які зносять невеликі магазинчики (залізна відмазка - дозволу немає), а на їх місці через тиждень виростає магазин Рошен.

З усіма дозволами мабуть. Точно ніхто не знає - хто ж дозволу Рошен питати буде. Я вам більше скажу - у відкритті ПРИВАТНИХ магазинів на території держпідприємств в робочий (!) час беруть участь чиновники різних рангів.

На відкритті магазину "Рошен" в поштовому відділенні були присутні голова Кременецької райради Володимир Стефанський і керівник Тернопільського відділення "Укрпошти" Василь Юрчишин.

Мешканців закликали закрити вікна: У Кропивницькому спалахнула пожежа на "Хімрезерві", є жертва

понеділок, 6 травень 2024, 16:44

У Кропивницькому 6 травня спалахнула пожежа на підприємстві "Хімрезерв". На місці працюють рятувальники і наразі відомо про одного загиблого. Про це повідомили голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та ДСНС, передають Патріоти України. Як заявили в...

Українцям у травні перерахували пенсії - для отримання надбавки потрібно виконати дві умови

понеділок, 6 травень 2024, 16:24

В Україні з 1 травня 2024 року змінилися розміри пенсій для тих, хто виконав дві умови: досяг певного віку та отримував не більше 10 340 грн. Такі пенсіонери тепер можуть отримувати прибавки в розмірі від 300 до 570 грн на місяць, передають Патріоти Ук...