Слово - за Москвою: Німеччина вимагає від Росії допустити лікарів до Савченко, - Цеголко

Мова йде про лікарів відомої берлінської клініки "Шаріте".

Надія Савченко. Фото:gomin.com.ua

Німеччина зробила демарш Росії, вимагаючи негайно допустити до ув'язненої там громадянки України Надії Савченко німецьких лікарів. Про це повідомив у Facebook представник президента України Святослав Цеголко, зазначають Патріоти України.

За його словами, мова йде про лікарів відомої берлінської клініки "Шаріте". Демарш зроблений на звернення української сторони і в Берліні, і в Москві, додав Цеголко. Підтвердження з інших джерел поки немає.

На звернення української сторони Німеччина зробила демарш Росії, як у Берліні так і в Москві, вимагаючи негайно допустити німецьких лікарів (клініки Шаріте) до Надії Савченко.
Опубліковано Святославом Цеголком 31 березень 2016 р.

Як відомо, 22 березня Донецький міськсуд Ростовської області Росії засудив громадянку України Надію Савченко до 22 років за гратами. Також Надію Савченко засудили до штрафу в розмірі 30 тисяч рублів за «незаконний перетин кордону». Перед тим суд визнав Савченко винною у вбивстві двох російських журналістів.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...