Слово "Украина" и желто-блакытный флаг вызывают у нас оскомину и рвотный рефлекс": У трьох областях України діє небезпечна релігійна секта (відео)

"Пастори" секти забирають останнє, володіють гіпнозом і ламають психіку.

Скрін відео

Релігійна секта з Росії діє в трьох регіонах України. Її "пасторів" і прихильників помітили в Дніпропетровську, Харкові та Луганській області. Про це розповідається в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

"Пастори" секти забирають останнє, володіють гіпнозом і ламають психіку. А ще - формують паству і закликають об'єднуватися, щоб протистояти українській владі і армії. Себе вони називають релігійною організацією "Исход". Діяльністю секти вже зацікавилися українські спецслужби.

Казав, що не було на кого залишити господарство: Сімейному лікарю з Лубен винесли вирок за ухилення від мобілізації

понеділок, 13 травень 2024, 7:24

Сімейний лікар Лубенського центру первинної медико-санітарної допомоги пройшов військово-лікарську комісію, був визнаний придатним, але на відправку до в/ч не з’явився - за це суд першої інстанції призначив йому 3 роки ув’язнення. Лубенський міськрайон...

У Міноборони пояснили, як забиратимуть авто на потреби ЗСУ і чи повернуть їх назад

понеділок, 13 травень 2024, 6:56

Громадян, які мають у власності більше за одне авто, можуть змусити віддати транспорт на користь ЗСУ. Деталі про це розповів речник Міноборони Дмитро Лазуткін. Він додав, що це також можуть бути трактори, самохідні, сільськогосподарські, дорожньобудів...