"Слуга народу" з битою? У Дніпрі місцевий депутат за підтримки "тітушок" напав на комунальників (фото, відео)

Інцидент стався сьогодні близько опівдня біля кафе "Ріо" на вулиці Набережній.

Фото: Facebook Бориса Філатова

Група молодих людей спортивної зовнішності на чолі з депутатом міської ради Дніпра Русланом Красновим, сином депутата міськради й кандидата в депутати Верховної Ради Загіда Краснова, напала з бейсбольними битками на комунальників, які приїхали облаштовувати клумби біля одного з кафе на Набережній. Про це повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами інцидент стався сьогодні близько 12.00. "Ще не встигло вщухнути громадське обурення з приводу побиття літньої жінки депутатом від "Опоблоку", як, схоже, в нас у місті знову скандал.

Сьогодні, близько 12.00, на працівників комунального підприємства, які приїхали реконструювати клумби біля кафе "Ріо" на Набережній, було здійснено напад", – написав Філатов.

Міський голова також зазначив, що на місці події були присутні журналісти, які приїхали висвітлювати роботу комунальників, але "ретирувалися з місця подій і знімали здалеку, як тітушки вантажать битки в чорні джипи". Відповідне відео Борис Філатов опублікував у соцмережі.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...