Службове розслідування завершено: Миколаївських патрульних, які відпустили мажорів-хуліганів, звільнять зі служби

Ті екіпажі, які були присутні, не здійснюючи жодних дій, окрім як жування шмарклів, будуть звільнені безповоротно разом зі своїм горе-командиром, пообіцяв начальник Департаменту патрульної поліції України.

Всі екіпажі патрульних, які у Миколаєві не змогли приборкати п'яних мажорів, будуть звільнені. Фото:ua.112.ua

Всі екіпажі патрульних, які в Миколаєві в ніч на вівторок, 30 серпня, не змогли приборкати молодиків, які влаштували п'яні розбірки, будуть звільнені. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив начальник Департаменту патрульної поліції України Євген Жуков, передають Патріоти України.

"Те экипажи, которые присутствували, именно "присутствовали", не совершая никаких действий, кроме как жевание соплей, будут уволены безвозвратно вместе со своим горе-командиром!

Эмоционально выдержать этот позор можно и нужно! Это тяжело, но по другому никак, и спускать на тормозах ни в коем случае никто не будет!"- написав він.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...