"Приїхала до нас журналістка з Франції, сама - українка, вона фотографувала. І так вийшло, нам привезли волонтери дуже багато м'яса. До замаринованого довго руки не доходили, могло зіпсуватися, вирішили смажити шашлики. Була ще свіжа шия, потрібно було і її замаринувати, приготувати ", - розповів Клевко
"Я як раз був вільний від чергувань і зайнявся цим. М'ясо замаринувалося просто чудово (тим більше, якщо враховувати, що ти не вдома, за спеціями на ринок не сходиш). Але все знайшлося саме собою. Навіть лимони були, як я і хотів , додав лимонний сік в маринад. Батько мій мене так навчив, дай Бог йому здоров'я! М'ясо з кислинкою має якийсь свій особливий смак ", - продовжив він.
"Смажив м'ясо, а сам усвідомив, що поруч знаходиться вибухівка, аби вуглинку чи іскра на ящики не впали. Допомагав мені Джинн - хороший хлопець, молодий боєць, 22 роки, отримав поранення в той же день, що і я. Ось такий був день, шашлики дуже хороші вийшли, всі були задоволені, нагодовані, і ще залишилося - пригощалися всі, хто приходив", - зазначив доброволець АТО.
У Черкасах 5 жовтня помер військовозобов'язаний, який очікував у черзі на проходження військово-лікарської комісії. Про це в Фейсбуці повідомив Черкаський обласний ТЦК, передають Патріоти України. "05 жовтня 2025 року до Черкаського ОМТЦК та СП був дос...
Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва в інтерв'ю Марічці Падалко поділилася спогадами про своє дитинство в Донецьку, пояснила причини свого російськомовного оточення та розповіла про єдину зустріч зі своїм біологічним батьком,...