
"Приїхала до нас журналістка з Франції, сама - українка, вона фотографувала. І так вийшло, нам привезли волонтери дуже багато м'яса. До замаринованого довго руки не доходили, могло зіпсуватися, вирішили смажити шашлики. Була ще свіжа шия, потрібно було і її замаринувати, приготувати ", - розповів Клевко
"Я як раз був вільний від чергувань і зайнявся цим. М'ясо замаринувалося просто чудово (тим більше, якщо враховувати, що ти не вдома, за спеціями на ринок не сходиш). Але все знайшлося саме собою. Навіть лимони були, як я і хотів , додав лимонний сік в маринад. Батько мій мене так навчив, дай Бог йому здоров'я! М'ясо з кислинкою має якийсь свій особливий смак ", - продовжив він.
"Смажив м'ясо, а сам усвідомив, що поруч знаходиться вибухівка, аби вуглинку чи іскра на ящики не впали. Допомагав мені Джинн - хороший хлопець, молодий боєць, 22 роки, отримав поранення в той же день, що і я. Ось такий був день, шашлики дуже хороші вийшли, всі були задоволені, нагодовані, і ще залишилося - пригощалися всі, хто приходив", - зазначив доброволець АТО.
Голова Закарпатської ОВА Мирослав Білецький закликав жителів області реагувати на сигнали повітряної тривоги впродовж найближчих кількох днів. Про це він написав увечері 29 жовтня у Facebook, передають Патріоти України. . Білецький зазначив, що російс...
Затримані чоловіки, яких підозрюють у пограбуванні Лувру, частково визнали свою провину. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Figaro. За словами паризької прокурорки Лори Беккуа, двоє підозрюваних перебувають на допиті у судді для ог...