"Приїхала до нас журналістка з Франції, сама - українка, вона фотографувала. І так вийшло, нам привезли волонтери дуже багато м'яса. До замаринованого довго руки не доходили, могло зіпсуватися, вирішили смажити шашлики. Була ще свіжа шия, потрібно було і її замаринувати, приготувати ", - розповів Клевко
"Я як раз був вільний від чергувань і зайнявся цим. М'ясо замаринувалося просто чудово (тим більше, якщо враховувати, що ти не вдома, за спеціями на ринок не сходиш). Але все знайшлося саме собою. Навіть лимони були, як я і хотів , додав лимонний сік в маринад. Батько мій мене так навчив, дай Бог йому здоров'я! М'ясо з кислинкою має якийсь свій особливий смак ", - продовжив він.
"Смажив м'ясо, а сам усвідомив, що поруч знаходиться вибухівка, аби вуглинку чи іскра на ящики не впали. Допомагав мені Джинн - хороший хлопець, молодий боєць, 22 роки, отримав поранення в той же день, що і я. Ось такий був день, шашлики дуже хороші вийшли, всі були задоволені, нагодовані, і ще залишилося - пригощалися всі, хто приходив", - зазначив доброволець АТО.
За 100 м від українського кордону зі Словаччиною прикордонники Чопського загону затримали чоловіка призовного віку, який намагався незаконно перетнути держкордон. Про це повідомила Державна прикордонна служба 9 квітня. Інформацію про ймовірне порушення...
Фахівці Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова рятують 47-річну мешканку Дніпра з важкими пораненнями живота після обстрілу міста. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів генеральний директор клініки Сергій Риженко, передають...