Смерть наших патріотів не буде даремною: Стали відомі подробиці смертельного бою ЗСУ з окупантами

За попередніми даними розвідки, в ході своєї атаки бойовики також зазнали втрат: 10 вбитих і 7 поранених.

Поблизу селища Південне. Фото: РБК.

В четвер, 28 червня, бойовики незаконних збройних формувань на Донбасі спробували атакувати селище Південне, в результаті напруженого бою двоє українських бійців загинуло, бойовики втратили десять осіб убитими і сім пораненими. Про це повідомляє прес-служба штабу Операції об'єднаних сил, передають Патріоти України.

Відзначається, що вранці, о 8:30, бойовики відкрили вогонь по селищу з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Під прикриттям вогню, група бойовиків наблизилася до населеного пункту.

"Резервну групу, яка за хвилину вже вела бій на околиці Південного, очолив командир взводу Валерій Шишан. Бій тривав майже півгодини. В ході бою командир взводу Валерій Каземірович Шишан побачив, що важко поранений боєць резервної групи. Без сумнівів командир кинувся разом з командиром роти рятувати свого підлеглого. Саме цього й очікував снайпер-терорист. Підступним пострілом снайпера Валерій Каземірович Шишан був смертельно поранений. В підрозділі він був найстаршим. Невдозі йому виповнилося б 58 років. Не дочекавшись свого командира, згодом від отриманих важких поранень помер й боєць резервної групи, Андрій Волос, йому було лише 25", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними розвідки, в ході своєї атаки бойовики також зазнали втрат: 10 вбитих і 7 поранених.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...