Смерть під колесами: У Львові мікроавтобус переїхав паркувальника (фото)

За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса здавав назад і скоїв наїзд на чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Фото:http://www.unn.com.ua/У вівторок, 24 січня, у Львові на вулиці Театральній мікроавтобус "Мерседес" переїхав паркувальника. Від отриманих травм чоловік помер. Про це повідомила прес-секретар ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, зазначають Патріоти України.

"О 16:15 надійшло повідомлення в поліцію. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, встановлюються причини інциденту та особа загиблого. За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса здавав назад і скоїв наїзд на чоловіка.

Від отриманих травм чоловік помер на місці. Йдеться про відкриття кримінального провадження за частиною 2, статті 286 (порушення правил дорожнього руху - ред.)", - повідомила Добровольська.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...