Смертельна ДТП на "Петрівці": Водій "Опеля", що влетів в зупинку, возив у машині наручники і кийок (фото, відео)

В результаті аварії 60-річна жінка загинула і ще постраждали 6 осіб.

На зупинці автомобіль збив на смерть 60-річну жінку. Фото: Укрінформ.

У водія, який 20 липня влаштував смертельну ДТП, протаранивши зупинку біля метро "Петрівка" в Києві, поліція знайшла спецзасоби. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Слідчі дії закінчилися. Машину евакуювали ... Під час обшуку машини правоохоронці знайшли спецзасоби. Це були спеціальний ремінь, наручники і кийок", - повідомив журналіст каналу з місця подій.

У результаті зіткнення шість осіб, які перебували на зупинці, постраждали, одна людина загинула на місці.

Зазначається, що водій їхав з однієї смуги на іншу, але врізався в маршрутку. Пасажири маршрутки не постраждали. Однак потім машину відкинуло в сторону зупинки, де стояли люди.

Сам водій "Опеля" також отримав ушкодження, його доставили в лікарню, де заодно поліцейські повинні перевірити, чи був у його крові алкоголь.

Нагадаємо, аварія сталася на Московському проспекті ввечері 20 червня. На зупинці автомобіль збив на смерть 60-річну жінку.

На місці аварії працювало п'ять бригад швидкої допомоги. Лікарі госпіталізували шістьох постраждалих з множинними травмами.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...