Смертельна ДТП у Москві: Водій Ford врізався в зупинку громадського транспорту, є загиблі (фото, відео)

Водій іномарки вижив, незважаючи на те, що отримав серйозні травми. Однак чоловік, який їхав на задньому сидінні - помер. Його тіло після зіткнення опинилося у багажнику.

Фото: РИА Новости

У Москві автомобіль Ford в'їхав у зупинку громадського транспорту, в результаті чого одна людина загинула і ще троє отримали пошкодження. Про це повідомляється на сторінці Telegram-каналу Mash, передають Патріоти України.

Водій іномарки вижив, незважаючи на те, що отримав серйозні травми. Однак чоловік, який їхав на задньому сидінні - помер. Його тіло після зіткнення опинилося у багажнику.

Ще троє людей, які стояли на зупинці в очікуванні автобуса, перебувають у важкому стані. Відзначається, що водій авто був, швидше за все, сильно п'яний, а також позбавлений прав керувати транспортним засобом.

Як передає "РИА Новости", трагедія сталася на проспекті Миру біля будинку №68. При цьому джерело пише про чотирьох постраждалих.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...