Смертельна ДТП в Києві: 6-річний хлопчик, що перебігав дорогу з батьком на спір, помер в реанімації (відео)

Вчора, 6 листопада, в страшну аварію потрапили батько з малолітнім сином, які вирішили перебігти проспект в забороненому місці. Батько помер на місці.

6-річний хлопчик, що на спір перебігав дорогу з батьком, помер в реанімації. Фото: Фейсбук.

Хлопчик 2009 року народження, який разом зі своїм батьком в неділю, 6 листопада, потрапив під колеса автомобіля, перебігаючи проспект Ватутіна, вночі помер в реанімації, не приходячи до тями. Про це повідомляється на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Батько помер на місці. Не беріть приклад, не робіть так. Аргументи, на наш погляд, переконливі", - прокоментували повідомлення.

Також повідомляється, що на місці трагедії ще була мати з сином, з якими постраждалі і заклалися, і які пішли по підземному переходу.

Активісти також опублікували відео з місця трагедії.

Як повідомляли Патріоти України, вчора, 6 листопада, під колесами автомобіля загинув чоловік, що разом з сином перебігали проспект в забороненому місці.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...