Смертельна ДТП в Києві: Музиканту відірвало руку (фото, 16+)

Пасажир таксі каже, що водій був п'яний, але йому дуже треба було їхати.

Смертельна ДТП в Києві. Фото: Фейсбук.

Сьогодні, 2 травня, у Києві на проспекті Перемоги водій таксі Kia врізався у відбійник, оскільки перед цим не помітив опору шляхопроводу. Внаслідок аварії серйозно постраждав музикант, ім'я якого не називається, пишуть Патріоти України з посиланням на Депо.

"Пасажиру таксі, музиканту, відірвало руку. Чоловіка в критичному стані госпіталізовали в реанімацію 17 політравми. Весь час просив врятувати кінцівку. Руку забрали з ним, проте чи вдасться пришити – невідомо, її дуже сильно пошкоджено", – розповіли журналісти ресурсу.

Зауважимо, що водій таксі загинув на місці. За словами пасажира, він нібито був дуже п'яним, "але треба було їхати".

На місці працює поліція та оперативно-слідча група. Додамо, що рух обмежено в обох напрямках, а уламки машини розлетілися на три зустрічні ряди.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...