Смертельна ДТП в Одесі: Авто патрульної поліції на смерть збило пішохода (відео)

Активісти заявили, що авто правоохоронців летіло на шаленій швидкості. За даними поліції, чоловік перебігав дорогу у невстановленому місці.

Ілюстрація:Vinbazar

У ніч на 19 серпня в районі Конюшинового моста в Одесі екіпаж патрульної поліції на смерть збив людину. Цю інформацію поширили активісти "Дорожнього контролю", і через добу прокоментувала прес-служба патрульної поліції, зазначають Патріоти України.

"За попередньою інформацією, водій службового автомобіля поліції Mitsubishi під час руху скоїв наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину зліва направо, раптово перестрибнувши через бетонну бар'єрну огорожу, причому перебігав дорогу у невстановленому місці. Внаслідок пригоди пішохід від отриманих травм загинув. Матеріали ДТП оформлені слідчим. Обставини події будуть встановлюватися в ході слідства ", - йдеться в повідомленні патрульних.

У свою чергу, активіст Юрій Головчук повідомляє подробиці події у Facebook: "В Одесі в районі Конюшинового моста приблизно о 2 годині ночі патрульні на смерть збили людину. Рухаючись на швидкості 120-150 км/год. Тіло пролетіло метрів 200".

Увага! У відео присутня ненормативна лексика!

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...