Смертельна небезпека? Люди почали виїжджати з Балаклії через вибухи на арсеналі (відео)

Мова йде про евакуацію близько 1500 осіб.

Скріншот

У місті Балаклія евакуюють людей із будинків, які розташовані близько до пожежі на території складу військової зброї, повідомляють Патріоти України.

Як заявив Телеканалу ОТБ мер міста Балаклія Іван Столбовий, у четвер у Балаклії відбувалися планові підриви снарядів, які не можна було вивезти з арсеналу.

"А зараз почалося в районі арсеналу у двох місцях загоряння, що призвело до (детонації) тих снарядів, які лежали у частині території", - цитує його телеканал у Facebook.

"Тому зараз ті домівки, які знаходяться у безпосередній близькості, - людей евакуюють. Дітей забираємо зі шкіл...", - сказав керівник міста. Деякі ЗМІ повідомляють про евакуацію близько 1500 осіб.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...