Смертельна "забава": У Харкові студент отруївся спайсом і помер

Ще один хлопець потрапив до лікарні.

Ілюстрація: zn.uaУ Харкові двоє студентів отруїлися наркотичними речовинами, один із них помер, повідомляють Патріоти України з посиланням на поліцію Харківщини.

За її даними, інцидент стався вночі 28 травня близько 02:00. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції. З’ясовано, що студентів одного з Харківських вузів незнайомий чоловік пригостив спайсами.

18-річний хлопець помер у гуртожитку. А 19-річного студента доставлено до лікарні. За попередніми даними, в обох випадках лікарі діагностували сильне отруєння наркотичними речовинами.

Наразі події зареєстровані в Журналі єдиного обліку правопорушень. Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікації подій.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...