Смертельно небезпечна робота: Від вогнепальних поранень помер директор стоматологічної клініки на столичному Печерську

Протягом декількох днів він перебував у лікарні у важкому стані, але лікарям не вдалося його врятувати.

Жертва замаху  Іван Опанасюк помер. Фото: 112.ua.

Директор "Дентального центру на Печерську" Іван Опанасюк, у якого 1 липня стріляли на Печерській площі в Києві, сьогодні вранці від важких поранень помер у київській лікарні №17. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що Опанасюк перебував у реанімації кілька днів у вкрай важкому стані, йому зробили кілька операцій.

Нагадаємо, вранці 1 липня двоє невідомих у балаклавах на мотоциклі кілька разів вистрілили в 48-річного Опанасюка, коли його авто зупинилося на світлофорі. Пораненого чоловіка доставили в лікарню, у нього були вогнепальні поранення грудної клітки, ніг і шиї. Попередньо слідчі кваліфікують цю подію як замах на вбивство.

Правоохоронці оголосили в розшук двох кілерів, був введений план-перехоплення.

У травні в автомобілі Опанасюка правоохоронці виявили GPS-трекер для стеження за машиною, який встановили невідомі.

11 років тому у власному кабінеті був убитий рідний брат Опанасюка - Юрій, який у той час обіймав посаду президента Асоціації стоматологів України.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...