Смертельний інцидент: У Німеччині на різдвяному ярмарку вантажівка в'їхала в натовп, є загиблі і поранені (фото, відео)

У берлінській поліції не виключають, що це може бути терактом. В результаті інциденту отримали поранення близько 50 осіб.

Фото:Twitter

У Берліні на різдвяному ярмарку 19 грудня вантажівка в'їхала у натовп людей.На сторінці берлінської поліції в Twitter повідомляється, що загинули не менше 9 осіб, передають Патріоти України.

Імовірно, водій навмисно направив автомобіль у бік ярмарку і почав руйнувати торгові ряди. У міській поліції не виключають, що це може бути терактом.

Видання Bild повідомляє, що в результаті інциденту отримали поранення близько 50 осіб. У прямому ефірі CNN один з очевидців розповів, що водій не намагався загальмувати.

На місці трагедії знаходяться загони спецназу й рятувальники. За інформацією інформагентств, водій, який вчинив наїзд, з місця пригоди зник.

Війна наздогнала їх далеко від фронту: Зарізані російським Z-патріотом українці виявились бійцями СВО, котрі проходили реабілітацію у Німеччині після важких поранень

неділя, 28 квітень 2024, 17:43

Хлопці були дуже слабими внаслідок поранень, щоб на рівних відбиватись від кровожерливого рашиста. Убиті росіянином у німецьком містечку Мурнау українці були військовослужбовцями і проходили реабілітацію після поранень. Про це в неділю, 28 квітня, пові...

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...