Снігопади, хуртовини і сильний вітер: В Україну йде лютий циклон Sanne (відео)

​На морях хвилі будуть досягати півтора-п'яти метрів заввишки.

В Україну йдуть сильні снігопади. Фото: ЖЖ.

Завтра, 2 грудня, в Україну з північного Заходу прийде циклон Sanne, який принесе снігопади, хуртовини і сильний вітер, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"2-3 грудня чекаємо ускладнення погодних умов на всій території України. 2 грудня в зв'язку з переміщенням циклону з північного заходу очікуються складні погодні умови: вночі в західних, північних і центральних областях, вдень на більшій частині території країни сильний мокрий сніг (в південних областях з дощем), ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 17-22 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с. 3 грудня опади і явища ослабнуть, лише вночі у східній частині сильний сніг та хуртовини збережуться . На дорогах країни ожеледиця ", - йдеться в повідомленні Українського гідрометцентру.

Температура вночі складатиме 0 ...- 5 ° С, вдень -2 ... + 5 ° С.

На Азовському і Чорному морях буде дуже сильний вітер - до 18-30 м/с. У шторм хвилі будуть досягати півтора-п'яти метрів заввишки.

"Завтра до нас прийде циклон, який принесе мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу та сильний вітер. Що може бути на дорогах, нескладно уявити. Дивіться також уважно, де паркуєтесь. Підготуйте необхідний захист від головного болю і стрибків тиску. Не намочіть ноги, відкладіть білі пальто і світле замшеве взуття до більш сухих часів. Не затримуйтесь під дахами будинків. Одягніть що-небудь з капюшоном, тому що буде завивати вітер. Словом, циклон йде. Зима взялася керувати серйозно. Далі очікується знову похолодання ", - написала в Facebook синоптик Наталія Діденко.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно