Сьогодні - "чорна п'ятниця": Де в Києві будуть найбільші знижки

​З першої хвилини 25 листопада на протязі всього дня магазини Києва, Дніпра, Харкова, Запоріжжя, Вінниці, Львова, Миколаєва, Житомира, Кременчука, Рівного, Тернополя, Луцька запропонують знижки до 90%.

Уперед за знижками. Фото: TJournal.

Де в Києві провести «чорну п'ятницю»: купити одяг і техніку дешевше до 90%, навчитися робити зачіски і макіяж, побувати на театральній виставі і послухати кращих артистів України? Розповідаємо! Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Всесвітня практика «Чорної п'ятниці» багато років успішно проходить і в Україні. З першої хвилини 25 листопада на протязі всього дня магазини Києва, Дніпра, Харкова, Запоріжжя, Вінниці, Львова, Миколаєва, Житомира, Кременчука, Рівного, Тернополя, Луцька запропонують знижки до 90%. Куди в першу чергу бігти в столиці і скільки можна заощадити на покупках?

Ось що нам обіцяють найпопулярніші ТЦ міста:

Dream Town 1

Адреса: пр-т Оболонський, 1б

Торговий центр Dream Town 1 організовує розпродажі 25 листопада ц.р. 10:00 до 22:00. В акції беруть участь магазини: a.Tan by Andre Tan, Antonio Biaggi, Bag House, Beauty Line, Butlers, Befree, Carlo Pazolini, Chantal, Clarks, Colin's, Ecco, Fellini, Incity, Junker, Kleo, LC Waikiki, All Stars, Monton, Natali Bolgar, Parfois, Pier Cardin, Pull & Bear, Puma, Tally Weijl, UA Made, Yamamay, «Цитрус», «Інтертоп» та інші.

У першій частині шопінг-молу гостей розважатимуть джаз-бенди The Hypnotunez і «Майамі», а також актори театру-студії «Чорний квадрат».

З 19:00 до 21:00 на третьому поверсі Dream Town 1 для відвідувачок буде працювати б'юті-зона для безкоштовного макіяжу. А будь-яка покупка на 500 грн. дозволить брати участь у розіграші смартфона Lenovo. Крім того, на гостей чекає захоплююча шоу-програма, конкурси, призи і фотосесії.

Gulliver

Адреса: пл. Спортивна, 1a

«Гулівер» в п'ятницю, 25 листопада, порадує знижками з відкриття до 23:00 - магазин буде працювати довше звичайного. Більше 150 магазинів скинуть ціни від 20 до 80%. Розважати відвідувачів будуть діджей-сети і виставка відвертих фотографій українських зірок і моделей SPORT FIT від журналу XXL.

Sky Mall

Адреса: пр-т Генерала Ватутіна, 2

Один з найбільших ТРЦ Лівого берега теж пропонує гостям знижки - більшість магазинів відкриються з цінниками від 10 до 90% нижче за звичайні. Покупців розважатимуть майстер-класами по стилю, зачіскам та макіяжу, фотосесіями від майстрів Geometria; дітей порадує насичена анімаційна програма.

Promenada Center

Адреса: вул. Овруцька, 18

Тут гостей 25 листопада чекають знижки від 50 до 80% в магазинах Brocard, Bessini, BGN, Crocs, Garcia Jeans, «Інтертоп», Incity, Marks & Spencer, Monton, Top Secret, Watsons, Zarina і інших.

Крім того, знижки в «Чорну п'ятницю» оголосили такі шопінг-моли, як Ocean Plaza, «Космополіт» і «Караван».

Крім великих торгових центрів, дисконти запропонують інтернет-майданчики.

Lamoda.ua - більшість речей сайту 25 листопада буде продаватися зі знижками. Крім того, бонуси нарахують всім, хто використовує в цей день хештег #lamodauaBF.

Modnakasta.ua - тут «чорна п'ятниця» триває весь тиждень: з 21 по 27 листопада. На товари надаються знижки до 85%.

Letu.ua - в магазині косметики період знижок аналогічний: з понеділка по неділю на весь товар до 30%.

Дотримуються модних традицій і магазини електроніки. Побутову техніку, мобільні телефони, комп'ютери та інші гаджети за вигідною ціною шукайте в магазинах:

Comfy: всю п'ятницю, 25 листопада, знижки до 80%.

City.com: знижки до 70% всю п'ятницю.

«Ельдорадо»: весь тиждень з 21 по 27 листопада товари пропонуються зі знижкою до 50%.

«Алло»: 25 листопад приємні знижки на всі товари.

Rozetka: знижки на техніку, одяг, книги та інший асортимент.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...