"Сьогодні йому виповнилося б усього лише 26 років", - Приходько згадав побратима-добровольця, загиблого на Донбасі

Три роки його з нами вже немає - був вбитий на Луганщині через три дні після свого дня народження...

"Сьогодні - День народження мого Друга і Побратима, УНСОвця, Воїна батальйону "Айдар" - Ореста Квача "Хонора". Сьогодні йому виповнилося б усього лише 26 років, але три роки його з нами вже немає - був вбитий під Лутугином буквально через три дні після Дня народження", - написав Назар Приходько на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!", передають Патріоти України, та продовжив:

"Я знав його до війни: жвавий, в дечому такий собі "чоткий паца", але при цьому філософ, романтик, добряк і дуже чесна і відверта людина... Він став першим моїм Другом і Побратимом, якого забрала Національно-Визвольна Війна проти Росії і він для мене назавжди залишиться першим серед кращих.

З Днем народження, Друже мій! Вірю, там на небі ти сьогодні вип'єш амброзії за нашу перемогу, адже Бог тобі дозволив відпочити від тримання над нами неба і тебе підмінів. Честь і Слава Тобі! Ти ж пам'ятаєш, що я обіцяв назвати свого сина на твою честь...?".

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...