Сьогодні в лікарню імені Мечникова в Дніпрі привезли 4 важкопоранених бійців

Тільки за останній тиждень в Дніпровську лікарню надійшло 14 українських захисників з важкими пораненнями. Велика кількість поранених надходить і до Харківського військового госпіталя.

В зоні АТО з кожним днем збільшується кількість поранених бійців. Фото: dniprograd.org.

Ситуація на сході України продовжує загострюватися. Тільки за цей тиждень в лікарню імені Мечникова в Дніпрі доставлено 14 важкопоранених захисників країни. Про це заявив головлікар лікарні Сергій Риженко, передають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Він також розповів, що протягом сьогоднішнього дня прибуло четверо бійців. Один з поранених знаходиться в операційній, з важкою травмою голови. Операція з порятунку пораненого бійця досі триває.

"У нашу лікарню за минулий тиждень надійшло 14 поранених військових. П'ятеро з доставлених були в критичному стані. Ще двоє втратили кінцівки. На щастя, бійці живі, хоч і втратили значну кількість крові. Одного бійця ми будемо перевозити до Львова. Другий боєць, що втратив кінцівки, зараз в реанімації, але його життю нічого не загрожує ", - заявив лікар.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Харківський військовий госпіталь надходить величезна кількість поранених солдат з зони АТО.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...