Солідне британське видавництво відповіло маленькому українцеві, який спростував помилку про літак "Мрія"

У "Miles Kelly" подякували Захару Лісковому за пильність та пообіцяли виправити неточність.

Маленький Захар помітив помилку у книзі британського видавництва. Фото: скріншот з відео.

Британське видавництво дитячих книжок Miles Kelly пообіцяло 7-річному українцеві Захару Лісковому виправити помилку в енциклопедії про український літак Ан-225 "Мрія". Про це у своєму відео-блозі zakUak повідомив сам Захар Лісковий, передають Патріоти України.

Напередодні у мережі з’явилося відео, на якому Захар Лісковий – 7-річний українець, який живе із батьками у США, – розповів про помилку в британській енциклопедії, де літак "Мрія" назвали російським.

"Ми сьогодні отримали листа від видавництва Miles Kelly, у якому вони написали, що помилка буде виправлена", – сказав Захар. У відеозверненні хлопчика також наводиться текст самого листа від британського видавництва.

"Дякуємо, що зв'язалися, щоб поділитися цією інформацією. Ми вже вжили заходів щодо цього питання, і це (інформація про літак "Мрія") буде виправлено, коли книга буде перевидана. Ми справді просимо вибачення, якщо якось образили, і це, звичайно, не було зроблено навмисно", Солідне британське видавництво відповіло маленькому українцеві, який спростував помилку про літак "Мрія"– зазначили в Miles Kelly. Захар також подякував за підтримку всім, хто відгукнувся на його відеозвернення.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...