Сотні учасників мітингу в Києві за відставку Яценюка перекрили вулицю біля будівлі Ради, - пряма трансляція

Мітинги в Києві почалися з самого ранку.

Мітинг біля ВР за відставку Яцнюка. Ілюстрація:www.rbc.ua

Кілька сотень активістів з прапорами України рухаються по вулиці Грушевського до будівлі парламенту. Інша багатолюдна група активістів перекрила рух на цій же вулиці, частина якої примикає до будівлі Верховної Ради.

В даний момент засідання ВР продовжується, за підсумками звіту прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, він може бути відправлений у відставку.Кілька сотень активістів з прапорами України рухаються по вулиці Грушевського до будівлі парламенту. Інша багатолюдна група активістів перекрила рух на цій же вулиці, частина якої примикає до будівлі Верховної Ради.

В даний момент засідання ВР продовжується, за підсумками звіту прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, він може бути відправлений у відставку.

Мітинги в Києві почалися з самого ранку. Головна вимога протестувальників - відставка українського прем'єра.

Президент України Петро Порошенко кілька годин тому звернувся до Яценюка з пропозицією піти у відставку. За словами Порошенка, це необхідно для: "відновлення довіри до влади".


На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...