Совість прокинулася: Злодії повернули Зіброву вкрадену сумку

Зібров: "Поліцейські уже пробили по базі автомобіль Infiniti, на якому втекли злодії".

Зібров більше шкодував про пропажу фонотеки, ніж  грошей. Фото: segodnya.ua.

Злочинці повернули народному артисту України Павлу Зіброву сумку з документами, яку вони напередодні вкрали з салону його автомобіля, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами Зіброва, зловмисники повісили сумку з усім її вмістом на дверях будівлі, де знаходиться виконавча служба міста Вишневе. Однак грошей у сумці не було.

"Працівники служби 23 лютого ввечері виявили сумку, побачили там мої документи і по інтернету зв'язалися зі мною. В середу, 24 лютого, я забрав сумку. Всередині знаходилися всі мої документи і фонотека, грошей, природно, не було", - розповів Павло Зібров .

Зловмисників правоохоронці поки не затримали. Однак, за словами артиста, поліцейські вже пробили по базі автомобіль Infiniti, на якому втекли злодії. "Тепер зловмисникам доведеться позбутися автомобіля, інакше їх зловлять", - сказав Зібров.

З огляду на, що злодії підкинули викрадену сумку в Вишневому, не виключено, що злочинці живуть або в цьому місті, або поруч. Відзначимо, через те, що камери відеоспостереження на вході в виконавчу службу відсутні, людину, яка підкинула сумку, встановити не вдалося.

Машина Зіброва, з якої злодії вкрали сумку. Фото: Фейсбук Павла Зіброва.

Кажуть, що причина була поважна: В Одесі співробітники ТЦК заштовхали чоловіка в мікроавтобус

понеділок, 29 квітень 2024, 22:29

У Мережі поширюється відео нібито з Одеси, на якому видно, як чоловіки у військовій формі заштовхують іншого чоловіка в мікроавтобус. В Одеському ТЦК заявили, що на кадрах затримують громадянина-втікача. Про це йдеться в заяві Одеського обласного ТЦК і...

"Я полечу в Дубай, а ви будете ховатися в підвалах": Чемпіонка України та донька депутатки образила мешканців Дніпра (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:06

Чемпіонка України з академічного веслування 2017, 2018 та 2019 років Алсу Алєйнікова потрапила у скандал. Вона публічно у своїх соцмережах образила мешканців Дніпра, називавши їх «жебраками» та сказавши, що вони їдять тільки «сало і сосиски». Про це ін...