Спецоперація СБУ: Стало відомо, хто захопив відділення ПриватБанку в Києві

17 червня СБУ проводила операцію із затримання кур'єра конвертаційного центру.

У Києві співробітники СБУ провели спецоперацію із затримання кур'єра конвертаційного центру. Фото: nv.ua.

У Києві вранці в п'ятницю, 17 червня, СБУ проводила в одному з відділень "ПриватБанку" (на Повітрофлотському проспекті, 50/2) операцію із затримання кур'єра конвертаційного центру. Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Співробітники СБУ в рамках розслідування кримінального провадження про діяльність конвертаційного центру затримали в приміщенні відділення "ПриватБанку" людину, яка обґрунтовано підозрюється у тому, що була кур'єром конвертаційного центру", - заявила Гітлянська.

За її словами, затримання проходило в відділенні банку, оскільки людина, підозрювана в злочині, є співробітником цього відділення.

При цьому спікер СБУ підкреслила, що до самого банку у Служби безпеки немає претензій, і те, в чому викрито затриманого, не має відношення до діяльності банківської установи.

Затримання проводилося в рамках розслідування кримінальноїго провадження у ч. 3 ст. 258 Кримінального кодексу України (фінансування тероризму).

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Солом'янському районі Києва вранці в п'ятницю, 17 червня, в відділення "Приватбанку" увірвалася група невідомих зі зброєю.

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...