Спецслужби Путіна заявили про затримання чергового українського "диверсанта" в Криму (відео)

22-річний житель Кіровського району Криму начебто пройшов спеціальну військову підготовку під керівництвом інструкторів, які брали участь в бойових діях на Донбасі.

У окупованому Криму затримали 22-річного хлопця. Фото: скріншот з відео.

У анексованому Росією Криму затримали чоловіка, який, нібито, в Україні проходив спеціальну військову підготовку в добровольчих батальйонах. Про це повідомляє ФСБ РФ, передають Патріоти України.

Зазначається, що 22-річний житель Кіровського району Криму начебто пройшов спеціальну військову підготовку під керівництвом інструкторів, які брали участь в бойових діях на Донбасі, і з 2016 по 2018 роки входив до складу батальйону імені Номана Челебіджихана і громадського формування "Аскер", а також був активним учасником економічної блокади Криму.

Крім цього, Київським районним "судом" Сімферополя йому обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту строком на два місяці. За місцем його проживання провели обшуки.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...