Спецслужби Путіна заявили про затримання чергового українського "диверсанта" в Криму (відео)

22-річний житель Кіровського району Криму начебто пройшов спеціальну військову підготовку під керівництвом інструкторів, які брали участь в бойових діях на Донбасі.

У окупованому Криму затримали 22-річного хлопця. Фото: скріншот з відео.

У анексованому Росією Криму затримали чоловіка, який, нібито, в Україні проходив спеціальну військову підготовку в добровольчих батальйонах. Про це повідомляє ФСБ РФ, передають Патріоти України.

Зазначається, що 22-річний житель Кіровського району Криму начебто пройшов спеціальну військову підготовку під керівництвом інструкторів, які брали участь в бойових діях на Донбасі, і з 2016 по 2018 роки входив до складу батальйону імені Номана Челебіджихана і громадського формування "Аскер", а також був активним учасником економічної блокади Криму.

Крім цього, Київським районним "судом" Сімферополя йому обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту строком на два місяці. За місцем його проживання провели обшуки.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...