"Спочатку подумав, що це фотошоп": Мережу вразив засмічений російський пляж (фотофакт)

Пляж засипаний палками, водоростями та іншим сміттям. посеред цього відпочивають люди, ніби нічого страшного чи незручного не бачать.
Не усе райдужно на російських пляжах. Фото: соцмережі.

У мережі виклали фото засміченого пляжу в російському Краснодарському краї. Пляж засипаний палками, водоростями та іншим сміттям. посеред цього відпочивають люди, свідчить фото, опубліковане на Twitter сторінці "П'ята Колонка", передають Патріоти України.

"Спочатку подумав, що це фотошоп. Але ні. Реальний пляж на одному з курортів Краснодарського краю. І люди справжні, живі. Лежать ось, загоряють", - пише автор поста. Користувачі пишуть, що таке майбутнє чекає і пляжі окупованого Криму.


В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...