"Спочатку злість. Потім ненависть": Український волонтер вразила мережу постом про почуття до росіян

Про те, як справитися із "ватою", якщо "зустріч" неминуча.
Ілюстрація: ic.pics.livejournal.com

Волонтер Богдана Ярова розповіла про трансформацію своїх почуттів щодо жителів РФ. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Ще на початку вторгнення країни-сусіда в ті моменти, коли я виїжджала за межі країни і стикалася з росіянами, я відчувала в різний час різні почуття. Спочатку злість. Потім ненависть", - зазначила волонтер.

Вона розповіла, що в готелі, де вона живе, діти російських туристів грали в бандерівців, вживаючи значну кількість нецензурної лексики.

"Я напружилася і зрозуміла, що слухати це тиждень я не збираюся, знайшла групу дорослих, чиї були ці діти, і через "б***вашуматьс***", ще почую один мат на пляжі - викличу поліцію та охорону готелю", пояснила, що не маю наміру слухати ігри їхніх дітей. Я не стала навіть про бандерівців говорити. Навіщо пояснювати патогенному стафілококу, що не потрібно розмножуватися? Він не зрозуміє. Почали вітатися кожен день", - пише Ярова.

"Другий епізод у мене був в тренажерному залі, де спортивний дідусь (треба віддати йому належне) сказав мені, що я не систематично займаюся, напевно, тому що з Москви. А потрібно систематично. Почувши: "Я з Києва. Мені ніколи систематично, весь час йде на приготування російськомовних немовлят", замовк і більше зі мною не говорив", - додала вона.

"Чи зрозуміє стафілокок, що, розмножуючись, він викликає запалення? Ні, не зрозуміє. Чекаю я зараз усвідомлення і жалю? Ні, не очікую. Як і не очікую від стафілококу в моєму організмі розуміння, що при його розмноженні я хворію. Я можу тільки загартовуватися і тренувати свій імунітет і тримати інфекцію під контролем", - підсумувала волонтер.

Нагадаємо, українські прикордонникив аеропорту "Херсон" затримали громадянина Російської Федерації, який перебував у міжнародному розшуку за вбивство.

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...