Спочивай з миром, Сармат: На Волині попрощаються з головою обласної спілки воїнів АТО, "айдарівцем" Олегом Твердохлібом

На війні Олег Твердохліб отримав сім поранень, а помер від онкологічного захворювання.

Олег Твердохліб. Фото:Facebook

Завтра, 19 квітня, у Луцьку прощатимуться з бійцем "Айдару", головою обласної спілки воїнів АТО Олегом Твердохлібом. Він помер від раку. Попри важку недугу, чоловік до останнього відчайдушно боровся за життя і за своїх побратимів, передають Патріоти України з посиланням на Волинь.Post.

На війні Олег Твердохліб отримав сім поранень. 2014 року під час оборони села Хрящувате летіли снаряди із Градів. Чоловіка контузило. Як бійцеві з досвідом, більше року тому Олегові довірили очолити обласну Спілку воїнів АТО. Вона об’єднала військових із різних підрозділів та налічує нині шість тисяч бійців.

У 2015 році у Олега Твердохліба виявили рак другого ступеня. Та, попри все, чоловік продовжував працювати і щодня віджимався по 50 разів. Однак побороти рак не вдалося. На сам Великдень серце Олега зупинилося. Йому було лише 49.

Поховають Олега Твердохліба 19 квітня на Алеї почесних поховань Луцького міського кладовища. Завтра в Луцьку день скорботи.

"Сьогодні країна втратила ВОЇНА. Завершився бій нашого друга, побратима, ЛЮДИНИ яка для мене завжди була взірцем мужності, відваги та честі. Десантники не вмирають, вони просто йдуть в небо. Спочивай з миром Сармат", - написав голова громадської ради при ОДА Олександр Волянюк у Facebook.

Нещодавно у мережі зявилоося відео, де Твердохліб розповів про бій "Айдару" із російським спецназом біля села Красний Яр та Мала Вергунка.

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...