Сподобається не всім: Гребенщиков розповів про "один народ" України і Росії та за Крим (відео)

Музикант запевнив, що не бачив жодного свідчення того, що українці чимось відрізняються від росіян, навіть коли українці розмовляють українською.

Борис Гребенщиков. Фото:скрін відео

В ефірі одного з російських телеканалів відомий музикант Борис Гребенщиков заявив, що не поділяє Росію і Україну на два народи. У той же час співак підкреслив, що посварити "єдиний народ" хочуть ті люди, які знаходяться при владі. Відео з уривком його інтерв'ю викладено на Youtube, зазначають Патріоти України.

Журналіст припустив, що, можливо, Росія придбала Крим, а Україна, пожертвувавши частиною своєї території, придбала європейське майбутнє, з настанням якого Україна стане на рейки Європейського Союзу.

На таке припущення журналіста Гребенщиков заперечив наступним чином: "На Украине совершенно ничего не поменяется. Когда мутная вода перестанет быть мутимой и постепенно пена и грязь начнут уходить, опять станет все чисто и ясно, страны опять воссоединятся.

Двадцать пять лет я ездил без малейших проблем на Украину и не чувствовал, что я нахожусь в другой стране. Я никогда не видел ни одного свидетельства того, что украинцы чем-то отличаются от россиян, даже, когда украинцы разговаривают на украинском языке".

Музикант зазначив, що навіть, приїжджаючи до Львова, він не відчував якогось бар'єру, а радикали є скрізь, підсумував Гребенщиков.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...